Těsně nad hladinou a těsně pod sluncem

Těsně nad hladinou a těsně pod sluncem

Anotace: sbírka Rackem...

Sbírka: Rackem...

Jak jsem letěl,
a pádloval ve vzduchu,
občas plácl jen tak do vody,
a všiml si, jak plynou životy…

Voda pode mnou,
a nade mnou světlo,
to oni nečiní.
tuhle zemi temnou!

Ó jak je nádherné,
blyští se jako kamínek
a přesto se nemohu jen ohnout,
byl by by na cestě a s ním pohnout,
Slunce není nicotné,
je to perla – drahokam Vesmíru,
někdy… na něm vidíš
sedět Valkýru…
Autor L. Šebestián Borský, 14.10.2010
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: její alter ego, carodejka, Gabrielle, Niky88, CULIKATÁ, James Libustka, labuť, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, na oblohu také ráda koukám.

15.10.2010 11:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí