PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

PEKLO BODLÁČÍCH HLAV

Anotace: ....

Dítě rozervalo peřinu měděnou,
okovy,železa,rtuť.
bláhoví jsou lidé,
Peří,pěsti a hruď.

Sálá s nich jistota,
Hedvábí,slast,utrpení,
nevšední nezralá hodnota,
zmar,vítězství,vykoupení.

Panika davem šířícího rozmaru,
peklo,bludiště stěn.
alkohol,cigaretka po ránu,
okno,hlava,stádo děr.

Tak…. komu se svěřit,
než ti hlína skropí,
tu peřinu měděnou.
Tak…. komu věřit,
než tě uloví,
a za života…. ze žerou!!!
Autor ZILA78, 14.10.2010
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., la loba, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí