zelenina

zelenina

Anotace: naučme děti jíst zeleninu.

Mrkev, celer, paprika
jsou lepší než paštika.

K tomu trochu ředkviček,
těch slaďoučkých kuliček.

Všechny tyto dobrůtky,
jsou z babiččiny zahrádky.

Zeleniny je tam spousta,
avšak nejeden brouček už ji chroustá.

Musíme si pospíšit
a na broučky posvítit.

Jinak snědí zeleninu,
naši zdravou pochutinu!
Autor mmmaaatttyyy, 14.10.2010
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Marťafon, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí