postůj chvíli

postůj chvíli

Anotace: ze života ...

Počkej děvče,
postůj chvíli,
neber mi tu slast
se na Tebe podívat.

Nemusíš se bát,
víš, dávno už mi nechce stát,
budeme si jenom povídat.

Krom pohledu na Tebe, mou jedinou slastí
je honit tipy na literárních serverech
a své skromné ego přízní lidí mastit.
Autor zoufalec, 14.10.2010
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Do Ga, Mbonita, Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St
jestli se ti třepou nohy
zkus si raděj sednou
pokusím se super tipem
toje ego zvednout :-)

08.12.2010 16:28:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí