Lacrima

Lacrima

Anotace: Náčrt básně.

Otčenáš, jenž jsi na nebesích,
odpustíš mi, hříšnému,
mé viny stále se opakující
a stále skrývané,
nechávané bez trestu?

Všemocný Die,
přijmi tuto nudnou oběť,
jež tě zaručeně otráví.
Toť obět z mé bídy,
jíž si tě hledím usmířit.
Autor ludmil, 14.10.2010
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: Kávový Poutník, carodejka, ewon, Unyle Pěl, CULIKATÁ, myší královna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To co na básni oceňuje Unyle pěl, mě na ni zase odpuzuje...zbytečně podlézavé

19.10.2010 17:50:00 | Monthy Tamah

Určitě je fajn, že vidíš boha tak velkého (nebo jen sebe tak malého?)

15.10.2010 08:07:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí