Životní cesta

Životní cesta

Anotace: ...

Přemýšleli jste už nad tím v jakém světě žijem ?
Proč se stále před ranami osudu kryjem ?
Proč je plný nenávisti a zloby tento svět ?
Jako texty plné hněvu a holých vět .

Mám spousty snů plných vzrušení a touhy,
Přemýšlím jen proč den není tak dlouhý,
Jen tu jednu ve svých představách mám,
Avšak ten pocit beznaděje dokonale znám.

Jsou to ale věci které mě snad nezničí,
Jako nepřátelé kteří vás bez ostychu obklíčí,
Jako mor který se pustou krajinou šíří,
Muž v černé kápi co na vás pistolí míří.

Přemýšlím proč není krásný každý den,
Tak dokonalý a nádherný jak poslední sen,
Proč jen mimo mě se kolem každého hezké věci dějí,
Všichni se z růžového snu do dalšího dne probouzejí.
Autor Spajdy, 14.10.2010
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí