Dokonalá bytost...

Dokonalá bytost...

Anotace: na tomto světe neexistuje a pokud ano, nikdy nebude uznána...

Chtěla bych být tvorem,
co přináší to štěstí.
jen tím krásným tvorem,
co smůlu on nevěstí.
Jeho krrásu všichni znají,
k němu oni vzhliží,
ovšem taky lidi mnohé
ta dokonalost tíží.
Je to jenom snem,
být dokonalou bytostí.
Žíti každým dnem
a zbavit se všech starostí.
Však to není život,
to jen snílku svět.
Těm kdo tvrdí opak,
můžem závidět.
Autor inanimate, 15.10.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí