Slib

Slib

Anotace: :(

Vzpomínáš na slib
Co jsme si kdysi daly
Pamatuješ jak
Jsme tenkrát přísahaly
Že zůstaneme navždy spolu
Nebudem se dívat dolů
Do propasti pod námi

Už nevrátí se zpět
Ten čas
Kolik je to let
A dnes tu stojím zas
Už napsala jsem tolik vět
O tom co trápí nás
Zdrceně si hryžu ret
Proč ten plamen zhas´

Ty říkáš
Že je to dávno
A kraviny Tě neberou
To zní mi v uších
Každé ráno
Když krčím se pod peřinou
Ale Ty
Máš vystaráno
A děláš děsně nevinnou
Autor Žena z Marsu, 15.10.2010
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí