Útěk

Útěk

Anotace: neumím tendle pocit moc popsat samota a stálý útěk...a přitom stejně nejsi sám sám sebou

Už zase běžím,
nevím odkud nevím kam.
Vlastně nevím proč utíkám!

Občas mne někdo zastaví.
Já však mám obavy.
"Nemám čas!"pravím.
"Vždyť ho ztrácím,když se s vámi bavím!

A zase už sem na cestách.
Nevím co mě ,žene není li to strach?
Něco po tváři mi stéká.
Toho pocitu se duše leká!

Jsem na konci ,
jsem u cíle ,
překvapena jsem nemile.
Jsem sama,ale ne sebou...
Autor Lodě, 11.01.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí