Poslední vale

Poslední vale

Anotace: No comment.

Sbírka: Kousek nebe

Zažila jsem s tebou dlouhé roky,
kdy jsem se s tebou cítila chtěná.
Zlo se ale blíží mílovými kroky
a teď vyčnívá mezi námi stěna.

Dal jsi mi poslední své vale
a zmizel nejrychleji z očí.
Najednou však zhaslo v sále,
nevím, že se takhle loučí.

Dám si ještě panáka
a poslechnu si rock.
Sice mi neposloužil,
měla jsem těžký šok.

Jeho rysy mi mizí rychle v dáli,
jako fotka v rámu na krbu.
A minulosti naposled zamávali
a někdy jí dali rádi přes hubu.

Možná si dám panáka,
nejdřív sklenku vína.
Sice mi to neposlouží
ale ještě lépe dřímá.

Přijdou další trable,
co se musí vyřešit.
Dám si raděj volno,
a trochu si zahřešit…



Věnováno Lucii Teru
Autor jehlaspichlas, 15.10.2010
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: Inies, Linzerka, Chancer, whiolet, Mbonita, Květka Š., Gabrielle, Lucie Teru, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně dobré, jako bych někdy v některých pasážích slyšela samu sebe...

16.10.2010 12:26:00 | whiolet

No děkuju děkuju...nevím čím jsem si to zasloužila ale je to příjemné...a text je dobrej....máš k tomu melodii? alespoň v hlavě?

15.10.2010 10:26:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí