Dlouho jsem tu nebyl

Dlouho jsem tu nebyl

Anotace: návrat do dávno opuštěných míst

Dlouho jsem tu nebyl, špatně cestu hledám
i když tuším, že tady by to někde mělo být,
kde promarnil jsem šanci svého mládí,
kde moh´jsem vedle tebe šťastně žít.

Dlouho jsem se toulal světem plným nástrah,
měnil města, práci, po různých cestách šel.
Užíval jsem života, rozdával se celý,
hledal lásku, ale nenašel.

Ve chvílích, kdy bylo těžko, smutno mi,
(i když na toho, co všechno řídí nevěřím),
s pokorou jsem hlavu zvedal vzhůru
a čekal, že tam shůry uslyším:

Vrať se zpátky, kdes tak dlouho nebyl.
Vyhledej dům, zaklepej na dveře.
Kde promarnil jsi šanci svého mládí
tě čeká TA co hledáš.
A určitě tě otevře.

LP 1998
Autor Mirek, 11.01.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To bych někdy chtěla slyšet zhudebněné.

16.03.2006 13:32:00 | Krtica

moc líbí.

11.01.2006 21:06:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí