V TOM TICHU

V TOM TICHU

Anotace: co není k smíchu.... rýmy co se sami doplní

Slova
vážně všechna bereme
ale jen se na to n.........
a beze všeho schová
každého v...

řečičky co na jazyku vaznou
ty nikdy,nikdy nevysmrádnou
máš chvíli času
překvapení z tvého hlasu

tady je všechno naruby
a táhne,táhne jim z h...
je to jenom špatný červ
chce to,chce to pevný nerv

co není k smíchu
je asi k pláči
zahoďte svou pychu
milý voliči...
...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.10.2010
Přečteno 256x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Mbonita, isisleo, Psavec, Churry, modrá..., James Libustka, Gabrielle, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí