Věta

Věta

Anotace: ...

Tertullianus řekl větu
- Věřím, protože je to nesmyslné

- Znám jednu dívku
která je jejím příkladem
aniž by si uvědomovala
čemu je příkladem...

Otázkou však zůstává
zda-li věří uvnitř stejně tak
jako navenek...
Autor tukiy, 15.10.2010
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Surya, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí