Jaké je to umírat?

Jaké je to umírat?

Anotace: je to zvláštní pocit, o tom Vám můžu povídat...

Jaké je to umírat,
je to zvláštní pocit,
o tom Vám můžu povídat,
nevím ale, kde mám začít.

Umřela jsem sama jednou v noci,
ale žádné světlo na konci tunelu
mě nečekalo,
zemřela jsem sama,
při měsíci,
a světlo pomalu pohasínalo.

Na kusy mě trhali,
znovu a znovu,
moje sny se vytratily,
jsem pro ně jako zvěř na lovu.

Všem se jistě ulevilo,
když jsem se už nevzbudila,
byla jsem pro ně nic,
nelitovala ani má matka,
která mě porodila,
měla jsem snad žádat něco víc?

Ano, chtěla jsem umřít s někým,
koho jsem ze srdce milovala,
život jsem si tak růžově malovala,
a všichni si myslí,
že navždy sladce spím...
Autor Haminka, 16.10.2010
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeronym., šuměnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný, soucit, pochopení... líbí se mi to... ztotožnuju se...

18.10.2010 22:01:00 | Jeronym.

popravdě? Z toho mám pocit rozpačitý
smrt nechci takhle znát, já raději mám city...

17.10.2010 09:13:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí