Píší po zdech

Píší po zdech

Anotace: procházková...

Píší po zdech
když je nevidíme
do beden hledíme
čekajíc na poslední výdech
muž bledý jako stěna
kráčí po planetě
postihla ho stavu zmněna
zůstal osamotě...
Autor Adam Černý, 16.10.2010
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí