Úlomky smíchu

Úlomky smíchu

Anotace: ...

Sbírka: Co kdyby

Můj život
už dávno ztratil význam
a já tiše si plavu
myšlenkama svýma
nechci dál žít
a to si klidně přiznám
mezi žralokama
hladovýma
...
úlomky
mého dětského smíchu
skončili pod tvou botou
zašlapané
na chodníku
...
Autor TedelyBear, 16.10.2010
Přečteno 299x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, René Vulkán, Květka Š., ZILA78, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí