Půlnoční

Půlnoční

Anotace: Název nemá nic společného s obsahem, jen jsem ji napsal o půlnoci :o)

I když občas smutno bývá,
někde v dáli slavík zpívá,
někde v dáli píseň pěje,
co každého v srdci hřeje.
A tak tíží-li duši tvou,
zášť, hněv, žal či jiný bol,
zpomal, zastav se na chvíli,
sečkej jen okamžik jediný,
uslyšíš tiše znít ten hlas,
co navrátí ti úsměv zas.
Autor Nik.Mirror, 16.10.2010
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí