Nechci bdít

Nechci bdít

Anotace: aneb zbitá je láska, smutný je les

Sbírka: Variace

zbitá je láska
na pasece dávnopisu
už nezbyla ani kaňka

smutný je les
když za kuropění
nemá kam se obrátit
pro kapku vody laňka

asi mám smůlu
odpadá kus po kousku
obracím dovnitř
poslední záchvěv lidského citu

pěstí hrozí leták z novin
mně už není pomoci
kouř vznáší se u stropu
slovo nevydá větu

uvěřila jsem
slovům lákající nad propast
zadrž
obrať se

spěchám nevidíš?
je mi ze světa nanic
zběsilá vášni
vyzvrať se

neposlouchám vás
úskočné hvězdy nad hlavou
mýlíte se

nechci bdít
Autor Ori Eremos, 16.10.2010
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Gabrielle, Jana M., ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobré S.T.

16.10.2010 20:35:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí