Vyhlídky na ráno

Vyhlídky na ráno

Anotace: Půl Startky na ráno, si dám, to je všechno, co tu teď mám...

Půl Startky na ráno, si dám,
to je všechno, co tu teď mám.
Moje tělo je skoro prázdná vody sklenka,
přeplněná, týden stará plenka.
Těším se, na ráno, na chléb a na vodu.
Těšim se, na energii, na svou pohodu.
Teď už jen jeden cíl a jedna brána,
vyspat se a dožit se rána.
Autor Jeronym., 16.10.2010
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Haminka, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí