Co něco mezi?

Co něco mezi?

Anotace: Co je to pravda, co je to lež? Kdo má dlouhý vlasy a kdo má pleš?

Co je to pravda, co je to lež?
Kdo má dlouhý vlasy a kdo má pleš?
Co něco mezi, co krátký vlas?
Furt tuhle otázku musím si klást.
A co je smrt a co je život?
Co je to sport? Spíš radši pivo.
Řízek, hambáč, zelí či mrkev?
Být živ, nebo zůstat mrtev?
Autor Jeronym., 16.10.2010
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: Haminka, Agniezka, Doradan, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí