Mojí

Mojí

Anotace: lásce

Jsi má roztoužená kočka,
srdcová královna, paní Vločka.
Jsi mi pastýřem a já tvou ovcí,
Navždy budeme bloudit naší nocí.
Blázním bez tebe, zblázním se z tebe,
takovýho andílka mi ďábel poslal z nebe.
Odpočítám dny hodiny a minuty,
Než dorazí můj anděl pominutý.
Pak jako o vánocích jen radostněji,
rozbalím si tě jako dárek ale rychleji.
Autor LaBiL, 16.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Haminka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí