Zmatená

Zmatená

Anotace: ...prostě zmatek...

Cítíš, jak ťuká
jak klepe a žije
jak pod vlastním tvým srdcem
ještě jedno srdce bije.

S pýchou a štestím
teď chodíš světem
S úsměvem na tváři se chlubíš
v lůně ti rostoucím květem.

Hledíš a laskáš
a miluješ malé
To krásné a zázračné,
co dalo smutku vale.

Potom však znovu
ztrácí se záře
Pocity jak ovce,
jíž zlý vlk břicho páře.

V rukou ti zbývá
jen prázdno, jen prach
Čtyři stěny - blázinec,
rozervaná duše a strach.

Neroste v klíně,
nekope z nitra
Zrodil se, ano,
však z dalšího prázdného jitra.
Autor 28terri, 17.10.2010
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolavá:(

17.10.2010 10:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí