Ledové srdce

Ledové srdce

Anotace: Rudé růže znobené jinovatkou, ztratily již dávno vůni sladkou...

Ledové srdce roztát by chtělo,
ledové srdce milovat by mělo.
Zimní královna ve svém království,
potápí se na staré loďce bláznovství.

Rudé růže zdobené jinovatkou
ztratily již dávno vůni sladkou.
Ke rtům nepřiloží víno zmrzlé,
nikdy více nenapíše verše oplzlé.

Tóny klavíru uvízly v chladném vzduchu,
nezanotuje si je pro sebe ani v duchu.
Ledové srdce roztát by mělo,
ledové srdce milovat by chtělo…
Autor Wyrda, 17.10.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Petbab, Ledová víla, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí