Rohlíky

Rohlíky

Anotace: Psána v ámoku, omluvte mě prosím.

Zbrusu nová reklama na jogurty,
oranžoví drtí modré bez revolty.
V módě zase džíny zvonové,
a rohlíky? Jsou pořád makové...

Nové auto, vždyť musíte ho mít,
mladí zas za discem budou blít.
Holky jsou pořád takové,
a rohlíky? Pořád makové...

Další klání změn slibuje kupy,
nový šampón vítězně drtí lupy.
a největší svině jsou pořád šéfové,
jo a rohlíky? Hádejte: Jsou makové...

A tak vidíte, že změna je nuda,
za cokoli bojovat je vlastně pruda.
a tak od dob co byli u Vídně turkové,
se začaly péct rohlíky... Makové...

A jinak se nic nezměnilo...
Autor Fenceless, 17.10.2010
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: Judita, Gabrielle, fuu, Psavec, dream in emptiness, Striga, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíš než poezii mi to připomíná písňovej text
pokud to pak posuzuju jako ten
potom je to dobrá práce

25.05.2011 10:59:00 | renegát

Vtipný amok:)))

23.11.2010 01:28:00 | Lilien

Nechtene mi pripomina otravne otazky zakazniku..at uz se tykaji rohliku nebo zarucene belici pasty na zuby :P pekne napsane

19.10.2010 19:29:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí