Telefonát

Telefonát

Anotace: ...takhle to kdys bylo se mnou...

Haló, to jsi Ty Mersii?
Ano, kdo volá ?
No přece já...Honza!
Aha, už poznávám tvůj hlas...
Stalo se něco?
Ne, totiž...Jo, stalo.
Mám tě rád.
Hm.
Tak prosím tě něco řekni?!
Když já si tak dlouho přála
slyšet od tebe tahle tahle tři slova,
že teď nevím co mám říkat...
Tak mi slib,
že dneska v pět přijdeš ke kinu!
Slibuju.
Tak ahoj!
Ahoj...Ne, počkej, nezavěšuj ještě!
Co je?
Já jsem ti jen chtěla...vlastně už nic.
Ahoj!

(Ano, chtěla jsem mu jen říct, že nemáme telefon.)
Autor Mersii, 17.10.2010
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko, to bylo dřív, to ještě mobily nebyly a pevná linka také ještě neobsadila každou domácnost...

18.10.2010 13:30:00 | Mersii

Ani mobil?

17.10.2010 21:25:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí