Kopáč kope výkop

Kopáč kope výkop

Anotace: Tak trochu jiný pohled...

Dělník se lopotí s krumpáčem,
zalezlý v hluboké díře.
Po ruce vždycky má lahváče,
chlupatý je jako zvíře.

Oděn jen v děravých monterkách,
osmahlé, hnědé má tělo.
Na slunci jen pot z něho stéká,
ožralý už je jak dělo.

Z výkopu dívá se na chodník,
sleduje míjivou krásu.
Vypil už to pivo ve flašce,
chtělo by to celou basu.

Kouká se nám ženám pod sukně,
o lopatu se opírá.
Slintá, až docela nechutně,
na pár vybraných dotírá.

S přemírou toho alkoholu
vidí ty krásné nožky,
krev stéká z hlavy tam dolů
a svět je náhle božský.

Co se mu to v gatích vztyčilo?
pomalu jdou na něj mdloby,
jako kdyby to nestačilo,
mistr se na něho zlobí.

Prý měl dost problémy se srdcem,
co se pak stalo - bylo to hned
rychle si došel za svým koncem
prostě v tom příkopu zheb.

Bylo to ze ženských, chlastání?!
vždyť každý chce sex a pít.
Nebudu tu dělat kázání...
Pojďme tam ven, budeme žít!
Autor Poetisa, 17.10.2010
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Yuriko, CULIKATÁ, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosté a účinné sdělení. úderné jak úder krumpáčem :-)

17.10.2010 21:38:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí