Svléct tak kůži

Svléct tak kůži

Anotace: vliv J. Topola

Sbírka: Variace

Sílo
kráso
lásko bezedná...

chci svléct kůži
roztrhat schránku
co mě drtí
odhodit vše co nás spoutává

z ramen setřást okovy
rozžvýkat řetězy
oblafnout stráže
vystoupit z řady

vyrazit do ulic
kde touha čeká na každém kroku

podvolit se noci
zalykat se spalující náručí
pozvednutou k nebeským výškám
stud pohřbít do inferna

nenávratna

zatopit v krbu

a rozsvítit
a zaplašit smrt
co kráčí kolem cely
sem tam sem tam
Autor Ori Eremos, 17.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

J.Topol- ále,to je tedy bomba! :)

27.10.2010 04:58:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí