Hrací automat

Hrací automat

Anotace: ... o závislostech

Vhoď minci a roztoč kola,
dnes jsem pěkně nakrmená,
slyší, jak ho bedna volá,
je to tvoje noční směna.

Pospěš, uhoď na tlačítko,
přines domů krásný plat,
aby mohlo tvoje dítko,
říkat tati, mám tě rád.

Jsi nejlepší, víš jak na to,
všechno je jen strategie,
ať ti žena řekne: "Zlato,
s tebou se mi ale žije."
Autor Skrat, 18.10.2010
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí