A zase...

A zase...

Anotace: Kdo čte mezi řádky, ten umí číst...

A zase je tu jeden chaotický den,
ve třiceti už bys měla vědět co chceš od života!
Nestačí ti jedno slovo
- pouze nota,
ani sonáta s houslovým klíčem.
Co uděláš se svým chtíčem?
Jeho se asi nikdy nezbavíš!
Je tvůj doživotně,
tak, jako tvoje děti.
Zodpovědnost za ně je ti
- tak samozřejmá, tak známá.
Sůl je kořením života se říká,
ale solí každý rád?
Sneseš osolenou vodu od každého?
I když ji solí tvůj přítel,
či pouhý kamarád?
Sůl váže vodu v těle
a je drsný na jazyku i v ruce.
Hele, vidíš? Koukni!
Padá kámen na opuce
a tentokrát je to těsně...
Autor Mersii, 18.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí