Dnešní svět

Dnešní svět

Anotace: Je takový jaký je...

Dneska už si můžeme koupiti skoro všecko
od zářící hvězdy na nebi po krokodýlí děcko.
Čumim do novin, mám v hubě slupku vod banánu,
ňáká holka prej prodává svoji panenskou blánu,
kterou jí můžeš protrhnout za nekřesťanskej peníz,
radši nechci vědět, co by na to říkal Ježíš.
Boháč si dá k snídani kuličky kaviáru,
já namažu si na chleba leda Veselou krávu.
Bez nejnovějšího mobilu nemůžeš existovat,
tak to už na mě klepe zubatá, musím se rychle schovat.
Chodím světem a hledám klidnou louku vonící,
místo toho objevím další rušnou dálnici.
Svět se mění a já sem pořád ze starý doby,
kdy ještě chodil Ježíšek a neměl falešný soby.
Autor Marbal Škutin, 18.10.2010
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culík takýýýý:-)))).Ježíšek chodí pořád,jenom se někdy mrkne a otočí se na podpatku a je tatam:-)))

18.10.2010 17:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí