melancholie

melancholie

Anotace: ...volná inspirace http://www.youtube.com/watch?v=i3dzy-y1xI8...

...potichu probouzím
křídla složená,
křídla z meluzín,
z havraních per,
ze stracených iluzí...

...rozprostřu se popraskaná,
prastaré sousoší,
pískovcová rána
krví časů sršící...

...zahalím všechna
místa známá,
slunce zářící
tíseň má pohltí...

...znáš mě, když k tobě promlouvám...

...tiché šumivé pískání
zrcadlících rzí...

...jsem jen tvá,
melancholie z extází...
Autor eullaliee, 18.10.2010
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, jedam, jitka.svobodova, Kapka, CULIKATÁ, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí