Kdo jsem já?!

Kdo jsem já?!

Anotace: ...ani nevím co k tomu říct :)

Kdo jsem já?
Snad nepatrné pírko jen.
Snad z tisíce hvězda jedna.
Sněhová vločka, co roztaje hned.
Navenek studená jak led,
uvnitř srdce krvavé,
pod teplou dlaní lehce roztaje.

Snad jen nepatrné smítko jsem,
přesto věřím ve svůj sen.
Snad se ztrácím mezi tisíci,
přesto mám svou hvězdnou stanici.

Nejsem známá ani slavná,
přesto zamilovaná a šťastná.
Jsem nepatrné smítko jen,
přesto věřím ve svůj sen.

Miluji, lásku mohu dát.
Miluji, lásku mohu dostávat.
I kdyby jen jeden mě v srdci měl,
už nebyla bych pouhé smítko jen.
Autor petulinka :), 11.01.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný... :-)

15.01.2006 17:12:00 | Savio

Moc krásně napsané ...

11.01.2006 21:20:00 | Little.D

Nadhera, zrychlil se mi tep při tolika optimismu, ukroj mi taky kousek.. 100

11.01.2006 21:09:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí