Samota

Samota

Anotace: ...někdy se hold člověk cítí sám

Začínáš se topit a dusit zároveň,
začínáš se schovávat za rohem.
Víš, že svět je sice velký,
tobě však začíná být těsný.

I přesto, že kolem sebe mnoho přátel máš,
si sama často připadáš.
Pocit samoty Tvou duši tíží,
všechno se to v Tobě nějak mísí.

Jak bojovat se svými pocity?
Jak zabavit se té hrozné samoty?
Ty postavit problémům musíš se čelem,
a dobrou náladu nenech si zkazit ani jediným člověkem.

Někdy všechno na Tebe padá –
bolest, strach, samota, či ztráta.
Však síly seber a utři slzy,
zahoď chmurné myšlenky.
Mnoho lidí potřebuje,
abys silnou byla
a úsměv, sílu jim předala.
Autor petulinka :), 11.01.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jako popis depky je to výstižné, ale jako báseň mi to nesedlo. Je to až moc nuceně rýmované. Možná kdyby to bylo psáno volně, bylo by to mnohem lepší.

12.01.2006 07:44:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí