Květina

Květina

Anotace: me

Ta co žije, co umírá,
co vypadá jak živá květina.
Strápením a s mrtvou duší,
žije, však nic netuší.

Sama nemluví, sama si naříká.
Ta smutná, zbytečná hřbitovní květina.

Jak jen může mrtvá duše být?
Vřdyť samo mrtvé je protikladem k žít.
Tak jak je možné, že tu stále je?
A sama sobě něco slibuje?


Sama nemluví, sama si naříká.
Ta smutná, zbytečná hřbitovní květina.
Autor Asrael, 18.10.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí