Vlastní svět

Vlastní svět

Anotace: každý má svůj svět

V moři tom,
co bloudí neustále plné slz a zlých řečí.
V moři tom,
co slyší jen můj hlas jak v tichu brečí.
V moři tom,
já vidám ruce tvé zas a zas.
V moři tom,
já sním jak objeví se jas.
V moři tom,
otevře se bez bolesti květ.
V moři tom,
lid nadšen pochopí můj svět.
V moři tom,
co plavu sama stále.
V moři tom,
já chápu svůj svět jen málem.
Autor Asrael, 18.10.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí