Alkoholový večer...

Alkoholový večer...

Anotace: (19.10.2010) :-)

Dochází pití
života slast
co budu píti
když není chlast?

Na žal i pro radost
pívo či víno pít
je to má závislost(?)
budu se o to bít!
Autor B.a.r.b.a.r, 19.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí