Co je život

Co je život

Anotace: K dvěma příspěvkům dne, které neměly vyhlédky do budoucích dnů.Žít či nežít? Čí je vlastně život? Náš!!!

Život je svíce plamínek.
Život je světlo budoucího dne.
Kdo prohlédne uvidí sluneční paprsky šplhající oblohou jako sítě pavouka
kdo dotkne se, ten zabrouká si s chvějícím se nebem
Nezebe; cesta je do všech stran otevřená...
Zelená se sterým kvítím, i tam kde padá sníh...
Autor jiřička, 19.10.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ, Květka Š., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí