JABLKO Z RÁJE

JABLKO Z RÁJE

Anotace: jen motiv

Škoda těch jablek
spadlých na zem
kdo pak je posbírá
když ale jsou škodlivá
když se láska nedívá
proč srdce se otevírá
v té zemi za zrcadlem
kde žije jen člověk
co dívá se do ráje
ADAME,EVO
už víš co se tam smělo
kde každý dotyk hřeje
možná v každém hnije...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.10.2010
Přečteno 231x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Psavec, carodejka, zenge, Mbonita, Danga, nejsembásník, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bůh nám dal Ráj v podobě země
jablka lásky chutnají tajemě
a taky nám dal radost z dětí
ach Bože jak to všechno letí...

19.10.2010 19:05:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí