Všemohoucí

Všemohoucí

Anotace: opět jedn alevná báseň s levnými verši

Krásná píseň
a pomodlení k Bohu.
Ticha tíseň
a jeden kvítek
na jediném stvolu.

Větru síla
tichý nášlap nevinného kroku.
Kdyby žila
je smítko
zapadnuté v oku.

Vodu pila,
vosa do jazyku špitajíc
píchnutí pak ucítila,
Ďáblův skutek
do nebe však vítajíc.

Mdloba ji pak omámila,
spadla na zem bezesná.
Boží světla ji hned ozářila,
už je mrtvá
beze sna.
Autor Baghyra, 11.01.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí