mínus celsius...

mínus celsius...

Anotace: se klidně může změnit v plus...

v nočním vanu
se roztočil větrný mlýn
a drkotá ozubením…

k zemi se snáší
ve vlnovitém letu
chocholatý odvážlivec
nejspíš exotický pomatenec
co se svěřil kusu
křehkého hedvábí
a konopných provazů
jako z pavučiny
chtíc přivábit dívku
bez okolků
k podvečernímu dostaveníčku
na hrázi vesmírného rybníku
v poddajné romantice citů
smyslné ženskosti
v nahém stylu
bezstarostně
na neobvyklém místě
v divočině
s jistou dravostí
křiklavé barevnosti
vášně...

té která je
krásná i nebezpečná
ve slabé chvilce
vyplňuje mysl poutníka
zahřívá chladná místa
a prolíná smyslem jeho života...
Autor enigman, 19.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 36
Poslední tipující: Squat_the_world, Jana M., la loba, Lady L, Psavec, hašlerka, isisleo, zenge, střelkyně1, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-)))..jasná plusovka..

19.10.2010 18:08:00 | isisleo

Chocholatý odvážlivec nemá chybu...:-))

19.10.2010 15:59:00 | střelkyně1

jdoucí..zvoucí..kvetoucí i vadnoucí..

19.10.2010 14:11:00 | Mbonita

... létavice...

19.10.2010 12:32:00 | labuť

myslím, že u tebe se může změnit na krát na druhou

19.10.2010 12:25:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí