- - - to záleží jen na vás - - -

- - - to záleží jen na vás - - -

Anotace: Výběr názvu k tomuhle dílku nechávám na vás, čtenářích. Ať si ho každý vymyslí podle toho, co to v něm vyvolává, co ho k tomu napadá. A jestli budete chtít, tak mi můžete vaše návrhy napsat... :-)

Tmavá noc kolem se prostírá.
Nocí tou ke mně se prodírá.
Pomalu, zlehýnka našlapuje,
své pařáty ke mně natahuje
...

Tmavá noc kolem se vznáší.
Pomalu příbývaj' další a další.
Na tisíc očí mě sleduje,
odolávat jim, to už mě znavuje.
...

Tmavá noc kolem se rozlévá.
Té temné moci konečně podléhám.
Vědomí odešlo, nevnímám skutečnost,
před nimi odhalím vždy svoji bezmocnost.
...
Autor Kyselinka, 11.01.2006
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí