Neobvykle s trochou Řecka

Neobvykle s trochou Řecka

Anotace: . . .

v duelu výkřiků
podmanivé alfa bety
tercie vážených hudebníků
tomu dává grandiózní mety

....

Eféb prorokuje Řecku
dlouhé řady bojů
táhnou se ze dne na den

...

dává Římanovi pěstí pecku
v tříštivé povaze rozbrojů
v ničivé hebrejštině volá: Amen!

..

Amen, amen, ame., am.., a...,

.

Staň se, jak stát se má
gloria hřbitovním zdem
strach nikdo nevnímá
a smrt jen tím menším zlem

.

a neobvykle s trochou Řecka ve dlani
pochoduje římská legie do budoucí Itálie

.

a volá po slávě Romy
Autor Tomáš Přidal, 19.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Veselý Drak, Psavec, labuť, Danga, hašlerka, Gabrielle, Jiná, Mbonita, James Libustka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ta je výborná!!!

19.10.2010 21:27:00 | Danga

líbý se mi.S.T.

19.10.2010 15:46:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí