VINEN

VINEN

Anotace: ....

Nevinně vyhlíží nenávist,
sbalená do celofánu.
Řveš a nemáš nic,
čekáš na popravu.

Železné okovy chladí a derou,
písek se slzami skřípe v zubech.
Tvůj život už ti berou,
poslední vteřiny odbijí ti v bubnech.

Co bubnují ti,
na poslední cestu.
Co bubnují ti,
a zbytek vězňů.

Sleduje tě za mřížemi,
jak kat navléká ti smyčku.
Přitom myslí na rodiny,
slza stéká po víčku.

Odkapává na chladnou ocel,
provaz láme vaz.
Jen jeden povel,
a oheň zhas.

Vytrácí se jiskra v oku,
život mezi prsty uniká.
Pár špatných kroků,
to nenávist….. s tebe udělala viníka!
Autor ZILA78, 19.10.2010
Přečteno 216x
Tipy 11
Poslední tipující: la loba, Psavec, Špáďa, Danga, Gabrielle, CULIKATÁ, Květka Š., Nick Name, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzhledem k závěru se dá předpokládat, že je to jen hra Tvé fantazie... |;-)

19.10.2010 22:01:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí