Slibem nezarmoutíš

Slibem nezarmoutíš

Anotace: Sliby chyby, proto je lepší nikomu nikdy nic neslibovat !!! Neslíbíš, nemusíš si vyčítat, žes to nesplnil. Ale Vy stejně budete slibovat dál, stejně jako já... No přece slibem nezarmoutíš !

Stále zakoukaný do Modroočka,
rozpouštím se jako sněhová vločka,
když dopadne na teplou zem
a tím skončí její putování sem
na tuhle planetu,
co dělá neplechu,
tedy spíš lidi v ní
nejsou moc upřímní.
Furt něco slibujou
a přitom chybujou,
zejtra bude lepší den,
je často pouhý sen.
Slíbit přece nebolí,
tvý černý svědomí.
Jsem na tom podobně,
chovám se nevhodně.
Však chci tu stále žít,
o lepších zítřcích snít,
o světě bez válek
a školách bez známek.
Však lidé jsou bezvděčný,
maj úsměvy falešný,
před tebou mažou med,
za tebou plivou jed,
chtěj si jen užívat,
chudáky nevnímat.
Naslibujou hory doly,
u sklenice silný coly,
vždyť slibem přece nezarmoutíš,
tak proč se slibotechno rmoutíš ?
Autor Marbal Škutin, 19.10.2010
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to asi individuální,ale i slibem můžeš zarmoutit...

19.10.2010 16:59:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí