Krásné sny a smutná realita

Krásné sny a smutná realita

Anotace: Někdy je lepší snít, než bdít...

Proč ta, co se mi o ní každou nocí zdá,
si mě zas tak moc nevšímá.
Proč oheň, co srdce zahřívá
po probuzení vyhasíná.
A můj noční let oblohou
ukončí se z rána.
Sotva udržím se na nohou,
přichází nejedna zrada.
Ti, co na tebe se usmívali,
teď nepříjemně mračí.
Jak kdyby hezké chvíle zklouzávaly
do rozpálené tlamy dračí.
Krátké okamžiky radosti
vystřídá dlouhá starost.
Zažíváš chvíle úzkosti,
další problém ti narost.
V tom dnešním světě šedivém
nezbývá nic než snít.
Chceš nechat starosti na jiném
a dál svou cestou jít.
Autor Marbal Škutin, 19.10.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ZILA78, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí