Nevíme dne, ani hodiny...

Nevíme dne, ani hodiny...

Anotace: A co pak, až Slunce nebude...

Slunce je zdroj,
pod sluncem Země
a na Zemi život.
Život je teplo,
bez slunce peklo
a živáček jediný.
Nevíme dne, ani hodiny...

Teplo dá život,
a Zemi květy,strom...
Květy jsou láskou,
spojením dvou.
Z lásky dvou rodina,
život se zrodí z ní.
Naděje, budoucnost,
a víra v další dny,
nevíme dne ani hodiny...

Už není slunce,
zanikl život.
Už není strom,
a květy se nerodí.
Svět ztichl zimou,
jen lidské vědomí
vesmírem bloudí,
neznajíc dne ani hodiny...

Hledajíc domov, slunce a květiny,
vědomí lidské vesmírný poutník je.
S pamětí dějin života na Zemi,
vypráví o Slunci a daru rodiny.
Sní o své Zemi s vidinou naděje,
že v chladném vesmíru i druhé Slunce je!
A počítá vteřiny, minuty, dny a hodiny,
počítá staletí a vesmírné dějiny...
Autor Sladkalu, 19.10.2010
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí