Jsi-li

Jsi-li

Anotace: ...

Jsi-li chlapec
jsi-li muž
jsi-li tupec
když máš nůž

Jsi-li dobrý
jsi-li chlouba
jsi-li bodrý
když jsi trouba

Jsi-li malý
jsi-li hoch
jsi-li holý
když jsi hroch

Jsi-li něčí
jsi-li můj
jsi-li hebčí
u mě stůj
Autor annuska, 19.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí