Na konci

Na konci

Anotace: :(

Zůstal jsem sám - v žalu svého bytí
svět už je klam - minulost je v řiti.
světlo je tmou a tma se stává světlem
život je hrou - ohranou naším věkem.
Tajně si spřádám - bankovky na důchod
u zpráv nadávám - pivko mi přijde vhod.
Tikot hodin odbíjí - čas do konce života
jsem tu jenom na chvíli - pak bude jen veta.
Můj duch se tiše vypaří - zbyde jenom doklad
kéž by Pánbůh napaří - ještě jeden odklad.
Autor Ďábel sám, 19.10.2010
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Iv, CULIKATÁ, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela hezké, ale po formální stránce to kazí ty pomlčky. Pryč s nimi! :-)

23.10.2010 04:13:00 | Temnarka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí