Osud

Osud

Anotace: zoufalství, beznaděj

Příliš ztracených dnů
a o to více vzdálených snů
život utíká
a ten nezkrotný čas
dobývá se v nás

Snaží se moc v tělo dostat se
Nepouštěj, nepouštěj ho
budeš jen nešťastný se vzpomínkou v dálce

Víš jak ukrutná bolest to je
když tělo tvé už nežije?
A jak ta velká bolest zní
když vše upadá do zapomnění?

Pak zjistíš, co vše už nemáš
jaký život jsi žil
A teď ty do snů druhých se vkrádáš
nemocný a bez sil
Autor Dietzka, 19.10.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí