Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Život je rozbouřená řeka,
pít pramenitou vodu z dlaní,
na jednom z břehů štěstí čeká,
na vahách mlžných ústa sklání
a nevidíš mu do tváře

Osud nám často dává mat,
a připravit se, jde jen stěží,
jen ten, kdo umí milovat,
vydobýt vrcholky bílých věží
vepsat víru do svého diáře.

Kdo pohlédne na oba břehy
a nebojí se řekou plout,
ten jedině se pravdu doví,
jak svoje štěstí obejmout,
než otrhá listy z kalendáře

Proto Ti přeji dostatek víry,
ať na své pouti vytrváš,
vše špatné v oblacích prachu a síry,
ať zmizí, když zrovna je v cestě máš
ať slunce se vpíjí do Tvé tváře

jen netrhej listy z kalendáře
a když tak s úsměvem :o)
Autor Akrij8, 19.10.2010
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: Judita, Monte Carlo, James Libustka, Gabrielle, Ariella13, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je tak nádherná, úplně mě to pohladilo u srdíčka :* Děkuji!

04.11.2010 08:14:00 | Ariella13

Velmi se mi líbí-tleskám:-))krásná.

19.10.2010 21:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí